Μπορεί ένα μήλο να μας ξυπνήσει και να μας κρατήσει ξύπνιους; κιομως μπορεί…

14 Φεβρουαρίου, 2023 0 Comments

Ένα μήλο την ημέρα μας κρατάει υγιείς, αλλά εκτός από αυτό ειδικά το πρωί μας ξυπνάει όμορφα, υγιεινά και μας χαρίζει απίστευτη ενέργεια…
Το μήλο είναι πραγματικά, ένα φυσικό υποκατάστατο του καφέ, παρόλο που δεν περιέχει καφεΐνη, και φυσικά είναι πολύ πιο υγιεινό.

‘Έχει μια ξεχωριστή ικανότητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα φρούτα και μπορεί να μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε και να παραμείνουμε ξύπνιοι για ένα χρονικό διάστημα.
Τα φυσικά σάκχαρα του έχουν παρόμοια επίδραση στον οργανισμό μας με την καφεΐνη και ενεργοποιούν τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ξύπνιοι.

Η γλυκόζη που περιέχει, κάνει όλο το σώμα πραγματικά να ξυπνήσει και του χαρίζει ενέργεια και διάθεση, η οποία με έναν μοναδικό τρόπο διατηρείται σταθερή, για όσο διαρκεί και φεύγει σταδιακά όπως ξεκίνησε.

Κάτι που δεν συμβαίνει με την καφεΐνη, η οποία πολλές φορές μπορεί να αισθανόμαστε ότι μας ανεβάζει αλλά μετά μας ρίχνει απότομα.
Οι βιταμίνες που περιέχουν τα μήλα απελευθερώνονται σταδιακά σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ξύπνιοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με την καφεΐνη.
Επίσης το υψηλό ποσοστό νερού που περιέχει, «ξυπνάει» πραγματικά όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας ένα προς ένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *