Τι ακριβώς ‘’αρρωσταίνουμε’’ τρώγοντας ανθυγιεινά και ‘’πλαστικά’’ τρόφιμα;

17 Σεπτεμβρίου, 2024 0 Comments

Όσο πιο πολύ τρεφόμαστε με τροφές «πλαστικές» επεξεργασμένες, ανθυγιεινές, άγνωστες και μη συμβατές με τον οργανισμό μας, το αποτέλεσμα είναι μια τοξική κατάσταση που ονομάζεται ‘’δηλητηρίαση’’ με συνέπεια την πρόκληση σοβαρών διαταραχών κυρίως στο ορμονικό και το νευρικό σύστημα, βλάβη στα κύτταρα και το χειρότερο γονιδιακές μεταλλάξεις που μπορούν να προκληθούν από επικίνδυνα συστατικά που περιέχονται στα ανθυγιεινά τρόφιμα, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο και χρόνιες σοβαρές παθήσεις.

Ας το σκεφτούμε λίγο

Μην παραξενευόμαστε γιατί τα τελευταία χρόνια, από τότε που εμφανίστηκαν όλα αυτά τα «τρόφιμα», αυξήθηκαν όλες οι ασθένειες παγκοσμίως.

Πολλές σοβαρές ασθένειες κατά μεγάλο ποσοστό οφείλονται στη διατροφή και στα τοξικά συστατικά που τα τρόφιμα περιέχουν.

‘Όλα τα επεξεργασμένα, “πλαστικά” και ανθυγιεινά  τρόφιμα, δεν θα μπορούσαν καν να υπάρξουν χωρίς όλες αυτές τις επικίνδυνες ουσίες που περιέχουν.

Και σίγουρα όλα θα ήταν καλύτερα..

Όπως ήταν κάποτε πριν πολλά χρόνια, πριν κάνουν την εμφάνιση τους, πριν αρχίζουν να μολύνουν και να απειλούν την ίδια την υγεία μας.

Όμως υπάρχουν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν…

Θα συνεχίσουν δυστυχώς τα «τρόφιμα» αυτά να υπάρχουν στη ζωή μας και στη διατροφή μας και να ελέγχουν και να καθοδηγούν την κατάσταση της υγείας μας, τωρινή και μελλοντική, όσο εμείς δεν λέμε ένα μεγάλο όχι.

Η ανάγκη για απόλαυση, η ικανοποίηση της λαιμαργίας, οι ανεξέλεγκτες ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και η γρήγορη λύση της “πλαστικής” τροφής, δυστυχώς το μόνο που μπορούν πιθανόν να μας δώσουν ως αντάλλαγμα είναι τοξικότητα, αρρώστια, σοβαρές ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά και διατάραξη της διατροφικής αλυσίδας του οργανισμού μας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η απάντηση λοιπόν σε ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να θέσουμε κάποια στιγμή στον εαυτό μας, τι μας περιμένει τρώγοντας καθοδηγούμενοι χωρίς σκέψη τέτοιου είδους «πλαστικά τρόφιμα», αντικαθιστώντας φυσικές πολύτιμες τροφές, είναι ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να «αρρωστήσουμε τελικά την ίδια την υγεία μας, σε βαθμό απειλητικό πολλές φορές για την ίδια μας την ζωή.

Όμως μην ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό που κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει.

Η επιλογή για το αν θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος της διατροφής μας, είναι πραγματικά μόνο δική μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *